Home Вести Македонија Миленко Неделковски: Вака бе ни Шкец не ги лажеше женските за да...

Миленко Неделковски: Вака бе ни Шкец не ги лажеше женските за да ги легне

Статус на Миленко Неделковски:

Прво, нели, според Бадинтер, нашиот устав беше најдобар од сите други отцепени СФРЈ републики! Потоа, бевме оаза на мирот.

Трето, ќе влегувавме со “Јато во НАТО” заедно со Хрватска.

И, еве, четврто, завршивме во нова балканска држава од Дојран до Суботица, и од Крива Паланка до Драч, со доминантно шиптарско население.

Прво, нели, според Бадинтер, нашиот устав беше најдобар од сите други отцепени СФРЈ републики!Потоа, бевме оаза на…

Публикувахте от Миленко Неделковски в Неделя, 10 ноември 2019 г.

И постојано ја-утре-во-ЕУ-ќе-влезете. Вака бе ни Шкец не ги лажеше женските за да ги легне?! И, сеа, било кој парламентарец од составите ид 1991-ва до денес, или било која партија, да ми објасни ЗОШТО БИ ГО/ГИ ГЛАСАЛ НА 12-ти април?