Home Живот Цеца цел ден молчеше и на крајот се огласи – еве ја...

Цеца цел ден молчеше и на крајот се огласи – еве ја нејзината порака за младенците

Пејачката Цеца Ражнатовиќ денес го жени својот син Вељко Ражнатовиќ, кој го изговори судбоносното “да” прво на црковното венчавање во Храмот на Свети Сава во белград, а потоа на вечна љубов кон Богдана Родиќ ќе се заветува и градското венчавање.

Инаку, Цеца цел ден се весели заедно со своите деца, но и семејството Родиќ, како и сватовите, но досега не даваше никакви изјави.

Loading...

Младенците кога стигнаа во хотелот, Вељко излезе да и помогне на својата невеста околу фустанот, а кога Богдана излегла од авотмобилот, сите останале занемени.

Исто така, беше забележан и нивниот прв бакнеж во Храмот Свети Сава, откако Богдана и Вељко беа веначни пред Бог, па видна беше и нивната насмевка која не ја симнуваа од лицето.

Меѓутоа, Цеца се огласи само со една порака и им посака на младенците сè најдобро.

-СРЕЌНО УБАВИ МОИ- напишала пеачката на заедничката фотографија со Вељко и Богдана од Храмот Свети Сава.

Потоа, пред почетокот на веселбата во хотелот, таа даде и изјава:

Loading...