Home Живот Богдана ја носеше венчаницата на Цеца, но никој не виде дека наместо...

Богдана ја носеше венчаницата на Цеца, но никој не виде дека наместо штикли го носеше ова

Богдана Ражнатовиќ вчера се омажи за Вељко Ражнатовиќ, а многумина со денови однапред зборуваа за нејзината венчаница.

Вељковата сопруга ја носеше венчаницата на Цеца стара 24 години, а никој не забележалмладата што обула на нозете.

Имено, Богдана одбрала бели балерини, наместо вртоглавите штикли, за полесно да помине низ церемониите на целата венчавка.