Home Естрада Познато што правеше поранешниот дечко на Богдана додека таа правеше свадба

Познато што правеше поранешниот дечко на Богдана додека таа правеше свадба

Денеска целиот регион зборува за свадбата на деценијата која во моментов се случува во еден луксузен хотел во Белград.

И покрај тоа што Богдана и Вељко зад себе имаат неколку врски јавноста речиси да е желна да дознае какво минато имаат двајцата.

Loading...

За девојките на Вељко се пишувало на големо, но за поранешните момчиња на Богдана речиси да не се знае ништо.

Вчера беше нивниот најсреќен ден поранешните на Богдана и Вељко медиумите никако да ги остават на мир.

Па така поранешната на Вељко Маша Терзиќ сподели дека ќе се земе и таа еден ден.Таа додава и дека нејзините два браќа добиле покана за свадбата, додека таа не добила.

Сепак доказ дека можеби на некој начин ја преболил поранешното момче на Богдана, Урош е фактот што тој денеска со другарите гледал фудбал во локалната обложувалница.

Loading...