Home Живот Цеца скока на Ужичко оро – ,,тепачка” беше кој да се фати...

Цеца скока на Ужичко оро – ,,тепачка” беше кој да се фати до неа (ВИДЕО)

Вчера Србија, но и сите ние преку интернет бевме сведоци на свадбата на деценијата, како што ја нарекоа медиумите кај нашиот северен сосед.

Сите ја споредуваа со свадбата која ја правеа Аркан и Цеца, но се чини дека оваа вчерашната не го достигна тоа ниво.

Loading...

Младоженците ги истераа сите адети, од одењето по невеста, црква, матично, па до најлу+дата журка во хотелот. Од хотелот немаше многу информации, освен изјавите на Цеца и Анастасија.

Сепак, утринава се појави снимка како Цеца игра Ужичко оро, а гостите се обидуваат да се фатат до неа. Не треба да изненадува умешноста за иограње оро од страна на Цеца, доколку се знае дека таа потекнува од село, поточно од Житораџа.

Loading...