Home Живот Открија колку пари заработиле Вељко и Богдана од свадбата: Споделија една голема...

Открија колку пари заработиле Вељко и Богдана од свадбата: Споделија една голема среќна вест

Госите кои беа на свадбата на Вељко и Богдана најчесто за подарок давале пари, па така млаенците собрале околку 300.000 евра. Во просек секој гостин носел од 500 до 1000 евра, а некој пак дал и две илјади.

Младенците не можеле да поверуваат колку пари собрале па за броењето ја повикале и Цеца. Таа пак им рекла дека не е изненадена бидејќи секаде каде што одела по свадба давала убави суми.

Цеца нема да им се меша како ќе ги потрошат парите, кои најверојатно ќе бидат инвестирани во реновирање на катот наменет само во Вељко и Богдана.

Loading...

Вељко го откри полот на бебето кое го чекаат со сопругата Богдана. Таа е во петиот месец од бременоста за затоа побрзаа да ја направат свадбата. Тие ќе добијат машко дете на голема радост на идниот татко.

Уште поголемо изненадување е името на детето кое ќе се вика Жељко по неговиот татко.

Ќе се роди уште еден Жељко Ражнатовиќ-откри Вељко.

Loading...