Home Вести Македонија Науновски: Дури и една Ванковска е посериозна од овој кловн

Науновски: Дури и една Ванковска е посериозна од овој кловн

Статус на универзитетскиот професор Тони Науновски:

,,Никогаш не сум го третирал сериозно овој кловн, во политичка смисла. Дури и Ванковска е посериозна од него. Површна, празна квази правничка реторика, се силеше се ќе поништел на Уставен суд а ништо не поништи.

И треба да одговора за говор на омраза и закана по животот на пратениците за тоа што го напиша пред некој месец за пратениците, но веројатно некој го штити. Обичен политички циркузант.”