Home Вести Македонија Васиљ: Моето патување во Америка ја кошта државата 0 долари

Васиљ: Моето патување во Америка ја кошта државата 0 долари

Твитер статус на Влатко Васиљ:

,,Инаку, за загрижените орки и неутровмрани што гракаат, моето патување во Америка ја кошта државата точно 0 (нула) денари/евра/долари.

Loading...

Не патувам јас до Охрид ко Александар Николовски од ДПМНЕ па да ме кошта 127.800 евра државни пари. Сите сме исти, не?! Не, не сме.”

Loading...