Home Вести Македонија Заев, откако жена му се пушти со прашања: Исценирано и инструирано (ВИДЕО)

Заев, откако жена му се пушти со прашања: Исценирано и инструирано (ВИДЕО)

Премиерот Зоран Заев денес присуствуваше на увид на изградба на спортска сала во ОУ Јоаким Крчоски во Волково.

Таму неколку револтирани жители на горното маало во селото му реагираа дека не била направена канализацијата, пренесува ТВ21.

Loading...

Откако објасни дека минатиот проект е згрешен, и дека ќе биде направено, жителката не отстапуваше да бидат одговорени нејзините прашања.

„Вакви исценирани престави… Одете прашајте ја жената дали до нејзината куќа е направена канализација и дали е асфалтирана улицата. Асфалтирана е“, рече Заев.

Заев врати на револтираната жителка на Волково: Ова е исценирано, одете прашајте ја дали нејзината улица е асфалтирана – асфалтирана е

Заев врати на револтираната жителка на Волково: Ова е исценирано, одете прашајте ја дали нејзината улица е асфалтирана – асфалтирана е

Публикувахте от TV21 в Четвъртък, 5 декември 2019 г.

Извор: ТВ21

Loading...