Home Хороскоп Крајот на неделата сонце ќе ги огрее – на два хороскопски знаци...

Крајот на неделата сонце ќе ги огрее – на два хороскопски знаци пари ќе им зашушкаат низ раце

Овен

Планетите може да донесат вложување на поголема енергија да ги задржите односите хармонични, или пак едноставно нервозни ситуации поради други луѓе. Се препорачува внимателност во сите контакти, бидејќи несакајќи ќе ги провоцирате другите на кавга, и посебно во деновите околу 20 декември.

Лесно до пари овој месец, или поинаку кажано – парите ќе ги заработите на пријатен начин, со работа која ќе ви претставува задоволство да ја завршите. Нагласени се и обврски по дома, посебно во втората половина од месецот.

Јарец

Заработување или како да се дојде до поголема сума пари е вашиот интерес овој месец. На неколку наврати ќе добиете поголема или непланирана сума, можеби хонорар. Како и да е, некои трошоци, планирани или не, ќе ви однесат и добар дел од тие пари.

Во деновите околу 21 декември ве очекуваат некакви дополнителни обврски со деца: од трошење пари до разрешување на некакви недоразбирања.

Крајот на месецот ќе ве дочека во движење, на пат, на улица, во зачестена комуникација, излегувања но не само заради забава, туку и заради завршување на потреби. Љубовта ви е стабилна во овој период.