Home Вести Македонија Рашела Мизрахи: Завршува периодот 4-члено семејство да живее со 17.000 денари!

Рашела Мизрахи: Завршува периодот 4-члено семејство да живее со 17.000 денари!

Министерката за труд и социјална политика во техничката влада во првото обраќање до јавноста даде сериозно ветување:

„Завршува периодот кога четиричлено македонско семејство ќе треба да живее со 17.000 денари.

Само со честитост, законитост и меѓусебно почитување може да се постигне тоа.

Ние можеме и имаме доволно ресурси да успееме!! Мотивот е огромен, а предизвиците се пред нас“, напиша министерката Рашела Мизрахи на Фејсбук.