Home Вести Македонија Најчевска: Зошто ни е Собрание ако со работата на пратениците диригираат Мицковски...

Најчевска: Зошто ни е Собрание ако со работата на пратениците диригираат Мицковски и Заев?

Статус на Мирјана Најчевска:

,,Пратеничката група на ВМРО – ДПМНЕ ќе поднесе предлог за распуштање на Собранието на 12-ти Февруари и тогаш ќе се види кое е “за” а кој “против” одржувањето предвремени избори, најави Претседателот на оваа партија, Христијан Мицкоски.

Ако опозицијата се обиде да го минира законот за ОЈО, Собранието нема да се распушти. (https://www.slobodenpecat.mk/zaev-ako-nema-zakon-za-jo-so…/…)

А јас повторно прашувам: зошто ни е Собрание ако со работата на пратениците диригираат Мицковски и Заев?”