Home Вести Македонија Апасиев: Зајченце миличко, Зајченце сивичко – барај си азил дур е време!

Апасиев: Зајченце миличко, Зајченце сивичко – барај си азил дур е време!

Статус на Димитар апасиев:

У иднина, ДУИ ќе ни го бира новиот специјален јавен обвинител за борба против организиран криминал и корупција.

Loading...

+ Гратис: (1) противуставно, албанскиот јазик влага у Обвинителство. Ко ќе идете на распит, носете си и преведувач. (2) „бомбите“ веќе нема да се доказ у кривична постапка.

p.s. Зајченце миличко, Зајченце сивичко – барај си азил дур е време!

p.p.s. ДПМНЕ, спијте си на увце. Немој ни случајно нешто филибастеринг, солзавци у парламент, протести, ово-оно. Ве фаќа амнестија. Ич да не ви чуе.

Loading...