Home Хороскоп Вечер е Снежна месечина – за некои знаци ќе донесе многу КСМЕТ

Вечер е Снежна месечина – за некои знаци ќе донесе многу КСМЕТ

Полната месечина во Февруари, најдобро ќе може да се види ноќта на 8 спрема деветти февруари. Ќе се издигне на исток и ќе ја достигне својата највисока точка на небото на полноќ.

Супермесечините се случуваат кога елиптичната орбита ја носи Месечината до најблиската точка до Земјата, додека Месечината е полна. Фразата била создадена во 1979 година.

Иако месечината на 9 февруари ќе биде четврта по големина за 2020 година, некои експерти користат различни пресметки за дефинирање на супермесечина.

9-ти февруари е полна месечина во Лав, само неколку дена пред Марс да се сретне со Јупитер, Сатурн и Плутон во Јарец, што ќе ни донесе големи промени.

Добрите промени најмногу ќе ги чувствуваат трите знаци на Зодијакот!

Близнаци, деветтата куќа ќе ви донесе олеснување, ќе се чувствувате како да сте на врвот на светот. Без разлика дали планирате патување во странство или професионален развој, цело време ќе бидете фокусирани на лични цели.

Вага, ќе бидете во центарот на вниманието на неколку начини, и ќе ви биде убаво. Ќе имате силна желба, но и можности за хуманитарна работа.

Полната месечина во Лавот ќе ви ја допре куќата на пријателство, но нема да биде ништо лошо, напротив, ќе донесе јасност на оваа област од вашиот живот, а вашите надежи и желби ќе се кристализираат и нема да има пречки да ги достигнете.

Водолија ве чека благослов.Уште го славете вашиот роденден, Водолијата! Во текот на месец февруари ќе имате причина да се смеете.

Вашиот владетел на Уран сега оди во права линија, а тоа само по себе е предност за вашиот знак.