Home Вести Свет (ВИДЕО) Бугарин е апсолутен хит: Со еден потег за неколку секунди се...

(ВИДЕО) Бугарин е апсолутен хит: Со еден потег за неколку секунди се реши од Корона

Последните неколку седмици интензивно како во медиумите, така и меѓу луѓето се говори за опасниот вирус Корона кој од Кина, преку Италија пристигна и на нашите простори.

Поради бројните информации и се поголемата раширеност на пандемијата, која резултира со многу заболени и за жал починати, меѓу луѓето има сè поголема паника, страв и неизвесност.

Поради големиот наплив на вести, еден жител на соседна Бугарија се изнервира, па реши работите да ги земе во свои раце.

По кратка расправија со сопругата, го зеде телевизорот и го изнесе во дворот каде што имаше снег и го остави. Потоа зеде секира во рацете, но иако имаше обид да го спречат, сепак тој го искрши телевизорот и порача: Повеќе нема корона.

Публикувахте от Дейвид Аделина Агеловй в Сряда, 25 март 2020 г.

Оваа снимка за краток период стана вирална и апсолутен хит. Многумина ја споделуваа и коментираат на социјалните мрежи.