Home Вести Македонија Каракамишева: Дали треба да очекуваме забрана за престој во Скопје за сите...

Каракамишева: Дали треба да очекуваме забрана за престој во Скопје за сите што не се од Скопје

Статус на Тања Каракамишева: Дали ја слушнавте оваа лудост?

Дојран забранува престој на граѓани што не се нивни жители

Дојран забранува престој на граѓани што не се нивни жители

Публикувахте от Televizija Kobra в Четвъртък, 26 март 2020 г.

ЗАБРАНА ЗА ПРЕСТОЈ ВО ДОЈРАН ако по лична карта немаш живеалиште таму?

Ај @VladaMK баш да видам како ќе ги бркате луѓето што имаат куќи во Дојран?

Ако ова помине треба да се очекува забрана за престој во Скопје на сите што не се од Скопје, забрана за престој во Битола на сите што не се од Битола и слично!

НЕ ЗАБЕГУВАЈТЕ!!! ОВА НЕ СМЕЕ ДА ПОМИНЕ!!!