Home Живот Славица Ќуктераш испаничена: Ми се „пуштаат“ на чуден начин, добивам пораки од...

Славица Ќуктераш испаничена: Ми се „пуштаат“ на чуден начин, добивам пораки од кои се плашам

Пејачката Славица Ќуктераш влезе во новата година со работна ведрина, па подготви мало враќање за сите љубители на нејзината музика, со тоа што ги препеа најголемите хитови од последниве десет години.

Пејачката во студиото на порталот „Србија Данас“ расговараше на бројни теми, за нејзината работа и за приватниот живот.

Поминаа скоро две години од крајот на бракот на Славица со фудбалерот Владимир Аврамов, а Славица открива дали е подготвена за нова љубов.

Таа зборуваше и за тоа со какви неп ристојни понуди редовно се среќава.

-Постојано велам дека Влада и јас сме во добри односи, како што и сме. Сè е во ред. Не сме заедно, тоа не е во ред“, изјавила низ смеење Славица.

Новинарот потоа ја прашал: Откако се разведовте, во неколку наврати направивте разлика помеѓу „растурена“ и „разделена куќа“ .

-Растурена куќа е кога две лица живеат во хаотични ситуации секој ден која децата ја гледаат. Одделена куќа е кога партнерите се во добри односи, тие не живеат заедно, детето е среќно, сите се среќни.

За жал, знам случаи кога моите пријатели живеат и во растурени куќи и им е грижа што ќе каже некој. За мене е важно моето дете да е среќно, дека јас сум среќна, па дури и мојот поранешен сопруг.

Не е страшно да се омажиш, да се разведеш и да се омажиш повторно, па да се разведеш … Кој има право да осуди никого. Најважно е сите да бидат среќни“, рекла Славица.

Славица потоа прозборе дека добива не пристојни пораки на со цијалните мрежи?

Ми се додворуваат обожаватели. Вистинска кат астрофа! Ги откажувам. Јас не отворам такви пораки, не оставам „син“. Добивам пораки од кои се плашам.

Тие што ми ги праќаат се бо лни. Што може да ви биде во главата да испратите го ли слики на некого? Тој не ме познава.

Притоа, тие испраќаат лик. Што е тоа, не знам? Дали е тоа некој код во нивната глава глава“, рече пејачкката која на Инстаграм објави слика со поза ала Лепа Брена и напиша: „Температура, диже се бура“.

Фото: Инстаграм