Home Живот Елена Велевска: Се чувстувувам многу богато

Елена Велевска: Се чувстувувам многу богато

Во моментов се чувствувам богата во срцево што сме преживеани, а за финансии не сакам да мислам затоа што знам да се носам и кога немам и кога имам-вели Елена Велевска во последната изјава за ,,Фокус”.

Велевска како самохрана мајка на три малолетни деца, додава дека средствата кои за естрадните работници беа доделени од државата, по преговорите на Здружението за естрадни уметници се добредојдени, а периодов единствена преокупација и биле децата кои треба да се едуцираат.

-Колку и да се правиме издржливи, ние, музичарите, сме најпогодени во оваа пандемија која долго трае и се повеќе ме загрижува – појаснува таа.