LATEST ARTICLES

Ѓорѓиевски до Ременски Од телефоните што ги ,,изгуби” ли пишуваш статуси?

Преписката помеѓу Орце Георгиевски и Фросина Ременски продолжува на социјалните мрежи: ,,Бидејќи сум јавно прозван од дотичната, кусо да и одговорам: Од...

Маестро Џамбазов се сретна со снаата: Трилатерална средба на Водно

Игор Џамбазов го гледаме секој ден како Миле Бузалевски, во комичната серија „Преспав“, во која го глуми еден од тројцата...