LATEST ARTICLES

Не го чекајте Аца Лукас во Австралија – му ја укинале визата (ФОТО)

На пет дена пред заминување во Сиднеј, на Аца Лукас му пристигнало известување дека му е укината визата која му...

Стефановски: Во Македонија со вложени 5000 евра може да се заработат чисти 16000 евра

На плантажата на Синиша Стефановски во село Јанчиште во Полог неделава во полн ек се земјоделските работи. Трите хектари земјиште...