LATEST ARTICLES

Македонците во Германија покренаа иницијатива – Петар објасни со што се соочуваат нашинците таму

Како што е познато, сè повеќе Македонци се одлучуваат за преселба и работа во Германија, дестинација што е најомилена кај...

Биба Додева: Скопје колку што е загаден од ѓубре толку е и од луѓе...

Со песната „Како некогаш“ Биба Додева пред два месеца триумфира на фестивалот „Охрид-фест“. На музиката и на аранжманот на моќната...