LATEST ARTICLES

Живкица на подмладување кај Дадар: Два пати мери, еднаш сечи (ФОТО)

Новинарката и водителка Живкица Каленикова е една од најпопуларните на социјалните мрежи од јавните личности, најмногу поради веселите семејни моменти...

Миленко Неделковски спрема партија – ги претстави првите членови (ФОТО)

Новинарот и колумнист, Миленко Неделковски, катадневно со свои статуси ги коментира политичките настани во земјава. Миленко важи за близок до...