LATEST ARTICLES

Др. Марјан со директно предупредување: Ако имаш немаш среќа – вирусот ќе биде фатален...

-Никогаш не рековме дека во текот на летото вирусот ќе ослабне или исчезне. Едноставно не знаевме колку ќе биде активен,...

Рашела одговори на прозивките: „Коко Шанел“ фустанот ми е купен од ТЦ Бисер

Новинарот Саше Ивановски, сопственик на порталот Макетел, кој важи за голем поддржувач на владините политики, вчера објави вест дека фустанот...