LATEST ARTICLES

Џокси и честиташе магистратура на ќерката со порака која ќе ве наежи и расплаче

„Ќерко, сега кога магистрира ред е да почнеш да го живееш животот. Мајка ти те научи букви и бројки, јас...

Калиопи: Малата Опи уште живее во мене и ќе живее засекогаш (ФОТО)

Поп-дивата Калиопи Букле својата кариера ја започна на фестивалот „Златно славејче“ со песничката „Мојата учителка“. Таа често знае да каже дека...