LATEST ARTICLES

Пристигаат нови најави за она што не чека при патување со авион: Како ќе...

Светските медиуми пренесуваат информација која вели дека ескспертите за авијација велат дека ќе биде потребен уникатен пакет на безбедносни мерки...

Дојде со нас на меден месец и сакала да живее со нас – кажете...

Безброј се примерите кога родителите сакаат да се мешаат во животите на своите деца. Им наредуваат, го "хушкаат" сворто против...