LATEST ARTICLES

Македонката Магдалена од Тајланд говори како оваа држава успешно се справува со Корона

Тајланд веќе прогласи победа над коронавирусот. Оваа држава со 69 милиони жители досега регистрираше околу 3000 заболени од вирусот и...

Победуваме со голема разлика – Јанушев вели дека ќе имаат 7-8 пратеници предност

Денес се одржаа предвремените парламентарни избори во нашата земја, во многу сложени услови, во услови на пандемија со корона вирус....