LATEST ARTICLES

Лица од Тетово не излегле од дома а се заразиле со Корона вирусот –...

Кризниот штаб при општина Тетово соопшти дека од здравствените установи добиле информација дека големиот број новозаболени се луѓе кои воопшто...

Однапред ги собрале поклоните во плик, па младенците ја откажале свадбата

За некои младенци свадбите станаа повод за добра заработка. Се бараат пари во плик, грепки место цвеќиња, посебни подароци.Но, ова...