LATEST ARTICLES

Проф. Трајковски направи компарација со „Титаник“: Ја видоа сантата мраз, но поради инерцијата не...

Професорот на факултетот за технилки науки од Битола, Дејан Трајковски, како што многупати сме напишале, секојдневно прави анализи на бројките...

Бранко Героски со ултиматум: Доколку до среда не објавите кој ме следел, јас ќе...

Новинарот Бранко Героски го повикува ЈО да каже кој го следел, откако пред еден месец поднел пријава за да се...