LATEST ARTICLES

Весна Бејби со посвета до политичарите: Би ви забранила да ги употребувате зборовите: Иднина,...

Весна Петрушевска, позната и под нејзиниот прекар „Бејби“ е македонска ток-шоу водителка и актерка која е најпозната по нејзиното ток-шоу...

Соседите по одлуката на Македонија: Сметаме дека е неправедна

Владата на Република Северна Македонија на 75-тата седница што се одржа денеска, донесе дополнување на Одлуката за мерки за спречување...