LATEST ARTICLES

Почесниот конзул на Македонија во Хрватска поднесе оставка

Долгогодишниот почесен конзул на Македонија во Хрватска денеска на Фејсбук информираше дека побарал да биде ослободен од функцијата. Find a Local...

Крешимир Мишак: Никогаш нема да се вратиме на старо – бидејќи не е така...

Хрватскиот новинар и публицист Крешимир Мишак, кој на јавноста и е познат по емисијата ,,На рубу знаности", синоќа по скајп...