LATEST ARTICLES

Брат Љубе: Плови Саша

По судксата завршница и пресудата за Сашо Мијалков, на социјалните мрежи се огласи Љубе Бошкоски: „Плови Саша... Ме радува фактот, што вистината...

Пак се ,,чапнаа” професорките: Најчевска ме прозвала ничим изазвана – ај ќе и одговорам

Билјана Ванковска: ,,Ми кажуваат дека Најчевска ме прозива (ничим изазвана) да сум се изјаснела за ребрендирањето на Холандија, а притоа...