LATEST ARTICLES

Дедо Милан на 94 години чува крава: Тоа ме одржува во живот

Четворица жители кои се презиваат Миликиќ и четири со презимето Раовиќ се последните жители на селото Бискупиши од кои само...

Панчо од ДНК: Ќе кажете Македонскиот народ е таков, онаков, непослушен, чекајте другари

Музичарот Владимир Блажев попознат како Панчо од ДНК повторно се огласи на социјалните мрежи и преку статус на Фејсбук напиша: Добар...