LATEST ARTICLES

Огнен Јанески: Ова е срамота за земјава

Центар за современа ликовна уметност - Цслу Прилеп преку својот профил на фејсбук сподели статус во кој што се вели: Милахова...

Дали е Ноне во врска со познатиот „Гранд“ пејач од Македонија?

Џебната венера Ноне Неделковска откако почна состојбата со вирусот е дома, во родниот Велес.  Претходно Ноне повеќе години пловеше низ...