LATEST ARTICLES

Соња која доброволно се пријавила за помош на Инфективна клиника: Имам многу работи видено,...

Министерството за здравство во текот на денот информираше деак во последните 24 часа се направени 1391 тестирање, а регистрирани се...

Те молам јави ми се! Единствен услов беше да не живееме со твоите, а...

Кога одлучивме да се земеме, единствен услов беше да не живееме во заедница со неговите родители. Поточно, му реков дека...