LATEST ARTICLES

Сега сите се дистанцираат од Јанева – Обвинителката Јосифовска: Потпишав по налог на Катица

Елизабета Јосифовска, обвинителка во СЈО изјави дека таа го потпишала позивното мислење за да му се одобри времен пасош на...

Д-р Ненад Лазаров: Ова ќе биде последен, евентуално претпоследен викенд со слободно движење

Пред три месеци, кога во земјава имаше 50 или 60 позитивни случаи на Ковид-19, се воведуваше карантин, ограничување на движење...