LATEST ARTICLES

Цело семејство на куп – Тамара го прослави 34. роденден (ФОТО)

По големиот успех кој пред две недели го оствари на Евровизија, Тамара деновиве имаше уште еден повод за радост. Роденденската прослава...

Катарина ,,Све за љубав” нема среќа во љубовта – бреше оставена, а сега вака...

Српската водителка Катарина Шишмановиќ остана запаметена како водителка на емисијата чија главна тема беше љубовта – „Се за љубовта“. Сепак и...