LATEST ARTICLES

Крај за ,,јагмата” за многу мигранти – во Америка ќе можеш да живееш само...

Долгоочекуваната мерка, спроведена од водечкиот противмиграциски советник на Трамп, Стивен Милер стапува на сила на 15 октомври. Со мерката ќе се...

,,Оние што не постираат, а само демнат на ФБ се психо типови со сериозна...

Сите ние имаме ,,пријатели" на социјалните мрежи, кои речиси никогаш не ни допаднале статус, кои никогаш не постирале ништо, а...