LATEST ARTICLES

Будва не е тоа што беше за 1 евро да пиеш пијачка – сега...

Фотографии кои се појавиле на друштвените мрежи од еден бар на подрачјето на Будва, во екот на сезоната, ги прикажуваат...

Новинарката Мирослава: Чујте и почујте – има сериозен проблем во штипските конфекции

Како што информираа попладнево од Министерството за здравство, во последните 24 часа, регистрирани се 165 нови случаи на ковид 19....