LATEST ARTICLES

Во среда Уставен ќе одлучува за амнестијата на исклучените од ВМРО, Бетмен и останатите...

Уставните судии во среда ке ја разгледува иницијативата за уставноста и законитоста на членот 1 и членот 2 од Законот...

(ФОТО) Јасмина: Наместо да биде наша гордост, за жал е наш срам – ни...

Јасмина Зис се огласи на социјалните мрежи и преку својот профил на фејсбук сподели статус со низа фотографии во кој...