LATEST ARTICLES

Маја од Скопје покажа дека никогаш не е доцнa: На 51-година стана мајка

Скопјанката Маја Мицевска е eдинствената жена во Македонија која првпат станала мајка на 51 година. Таа денес ја има седумесечната...

Брена се пофали и ја објави: Новата снашка знае да витка сарми (ФОТО)

Новата снаа неодамна се пресели кај фолк sвездата Лепа Брена! Најмладиот син на пејачката Виктор Живоиновиќ (22) ја донесе дома...