LATEST ARTICLES

Келнерката Верица: Ми падна ајнцерот и газдата ми се раздра, но тоа го слушна...

Моето име e Верица имам 23 години. Живеам на село со моите родители. Уште од мала бев склона кон учењето...

Докторот од Битола нема Корона: Во петокот позитивен, а во саботата негативен

Почитувани пациенти, сограѓани и пријатели, Во изминативе денови, навистина се соочувавме со страв, неизвесност и голема одговорност. По позитивниот резултат на...