LATEST ARTICLES

Елена Петреска и Жаре Бербер се “ФАТИЈА ЗА ГУША” на аудицијата во Кавадарци

После многу години, практично, од "Вашите 5 минути" наваму, во Македонија почна да се реализира ток-шоу налик на оние од...

Сега кога нема датум, ќе останат ли обврските од Преспанскиот поврзани со ЕУ

Со потпишувањето на Договорот од Преспа, двете страни се обврзаа со кое темпо ќе тече менувањето на сите документи кои...