LATEST ARTICLES

(ВИДЕО) Се сеќавате на Кико и песната Камера, епа сега има нов хит –...

Кико и група Болеро го промовираа видео записот за песната “Земјо, Ти Благодарам”. Песната е посветена на нашата земја Македонија. Вистината...

Најчевска со аргументи контра Шекеринска – цитираше членови од законот

Мирјана Најчевска: Доколку се работи за простории на општината прекршен е Законот за употреба на знамињата на заедниците. Истакнувањето на амблем...