LATEST ARTICLES

Правата на работниците во Норвешка поради кои се поголем број Македонци се селат во...

Норвешката влада во светот е позната како социјална влада. Од откривањето на нафтата во Северното Море кон крајот на 1960-тите,...

Македонскиот кардиохирург Бибевски е вистински херој во САД: Лета со авион и спасува детски...

Со намалувањето на рестрикциите воведени поради Ковид-19 продолжуваат трансплантациите на срце во САД. Трката со времето е дел од тој...