LATEST ARTICLES

Европската унија повторно ја отвори темата бугарски пасоши – се истражува кој сè го...

Бугарските медиуми пишуваат дека Бугарија може да добие кри вична постапка од страна на Европската комисија за практиката на продажба...

Кој е посреќен: оние што чуваат мачка или оние што чуваат куче? Еве што...

Последното американско истражување подразбирало општа цосијална анкета која за првпат вклучила низа од прашања за сопствениците на домашни миленичиња. Анкетата...