LATEST ARTICLES

Лила Филиповска погали магаре, а тоа посака да и ѕирне под фустан (ВИДЕО)

Лила и Зоки Фаци беа во посета на градинарскиот центар „Фоја“ во Скопје. Локација која на екс ТВ водителот на...

Проф. Даниловски: Потребно е да се зборува со попови и оџи – да се...

Нашиот најпознат епидемиолог, Проф. д-р Драган Даниловски, од почетокот на оваа криза, постојано предупредуваше за сериозноста на Корона вирусот. За...