LATEST ARTICLES

Пукна тиквата и кај кумата – по Дарко Лазиќ се разведува и Андреа Цекиќ

Кумата на Дарко Лазиќ, Андреана Цекиќ која пред две годни се омажи за долгогодишното момче Иван Младеновиќ сега...

Митрополитото Михајло: СПЦ намерно го шири вирусот за да се наштети на туризмот во...

Митрополитот на црногорската православна црква Михајло вели дека е очигледно дека Српската црква од Србија добила поттик да го шири...