LATEST ARTICLES

Митрополитото Михајло: СПЦ намерно го шири вирусот за да се наштети на туризмот во...

Митрополитот на црногорската православна црква Михајло вели дека е очигледно дека Српската црква од Србија добила поттик да го шири...

Да му одговорам на оној Лавот што не бил кученце за да седи дома...

На социјалните мрежи деновиве се рашири статусот на еден маж кој наведе неколку причини зошто мажите ги оставаат своите жени,...