LATEST ARTICLES

Тато Ване секој ден во раце го носи синот Василие по скали на физиотерапевт

Ване Петридов (45) од Неготино мора секој ден на раце да го носи својот 15-годишниот син Василие до вториот кат...

Филип Петровски: Груевски се фати за глава кога му ја кажав вистината за Драган...

Филип Петровски е политичар од десницата, кој може слободно да се каже дека е жива енциклопедија на ВМРО-ДПМНЕ, бидејќи е...