LATEST ARTICLES

Падна од власт бе мажуле мое директорче и дремеш дома – кај ти се...

Мажот ми беше едно техничко директорче во едно јавно претпријатие. Цели пет години беше на "власт". Колку само непроспиени ноќи...

(ВИДЕО) „Секоја жена која не знае каде е нејзиниот маж, го бара кај Елена...

Елена Ристеска го реализираше и го промовираше својот долгонајавуван проект, козметичката линија „ЕРА“. Пејачката гостуваше во естрадниот магазин „Бекстејџ“ каде...